Hoe een bod op een huis - woning - appartement uitbrengen?

Vastgoed kopen - schatting - aankoopprijs onderhandelen

Een woning, huis of appartement kopen
in de regio Kontich – Edegem - Wilrijk

Je overweegt de aankoop van een woning, een huis of een appartement in de regio Kontich – Edegem - Wilrijk?
Dan heb je nood aan onafhankelijk advies van een erkend en expert schatter die de regio Kontich – Edegem - Wilrijk door en door kent!

Want hoe ga je de waarde van een woning, huis of appartement schatten en bepalen? En hoe ga je de vraagprijs voor die woning onderhandelen? Hoe een bod (openingsbod) bepalen?

Immo (immobiliën) is een vak apart. Een woning, huis of appartement kopen vraagt expert advies.
We bereiden het bod voor de aankoop van een woning dan ook samen voor en geven je massa’s tips om geld te besparen en geen fouten te maken!

Kortom: een woning, huis of appartement kopen in de regio Kontich – Edegem - Wilrijk: contacteer Aankoopadvies.be!

Regio Kontich – Edegem - Wilrijk

Aankoopadvies staat je bij!

Met aankoopadvies je droomhuis kopen betekent onafhankelijke expertise omtrent prijs en kwaliteit, tips en tricks op bouwtechnisch, juridisch en financieel vlak, alsook een professionele onderhandeling van de verkoopprijs.

“We waren een heleboel zaken vergeten na te kijken tijdens het bezoek, gelukkig kon Ivan ons op de juiste aandachtspunten wijzen”
Jan en Pauline - Lier
Hoe meerwaarde realiseren?

Succes in 2 stappen

Op huisbezoek met een expert schatter, en bovenop die onafhankelijke prijsschatting kan je al je vragen stellen en geven we proactief onze opinie over de algemene staat van de woning, waarop je moet letten en wat de onvermijdelijke kosten zijn waar je nu of later rekening mee moet houden.
Meer info en Tarieven
Onderhandelen is strategie, tactiek, en nog zoveel meer. Hoe breng ik mijn bod uit, tot waar mag ik gaan? Een openingsbod doe je niet zomaar, het is namelijk de basis voor de rest van de onderhandeling. We zetten onze ervaring en kennis in om voor u de beste aankoopprijs te bekomen.
Meer info en Tarieven

We geven je graag aankoopadvies

We helpen je doorheen heel Vlaanderen, maar we zijn het sterkst in de provincies Antwerpen en Vlaams Brabant.

Overtuigd? Nog vragen? Bel of e-mail ons gewoon!

Omdat we weten dat een huis bezoeken vaak in het weekend gebeurt, zijn we 7/7 bereikbaar!

+32 (0)3 400 43 23
+32 (0)468 255 920
info@aankoopadvies.be

Waarmee Aankoopadvies je helpt:

Advies bij huis, appartement, woning kopen - Hoe een bod uitbrengen - Hulp en info bij huis aankopen en bieden - Schatting en Expertise woning, huis of appartement (vastgoed) - Keuring woning – onafhankelijk schatter - Hoe Bod uitbrengen op huis - Onder vraagprijs bieden - Openingsbod bepalen - Hoe onderhandelen over vraagprijs - Droomhuis kopen - Vraagprijs te duur - Onroerend goed kopen

TOP